Reservar

Reservar

El teu nom*

El teu telèfon*
El teu email*
Arribada* dd/mm/aaaa
Sortida* dd/mm/aaaa
Persones
Habitació
Comentaris

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE HOTELERIA D ÀNEU, SL
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@hotel-lamorera.com. Informació Addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç d'Avisos Legals.


* Dades obligatòries.
** La reserva no es farà fins que no es faci la confirmació.VALORACIÓ DE LA RESERVA I POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

 

En cas d’haver disponibilitat per a la seva petició, en la nostra resposta especificarem el valor total de l’estada (generalment amb impostos inclosos) indicant el prepagament que s’haurà de fer en concepte de dipòsit i la resta que haurà de fer efectiu en el moment de començar a rebre els serveis reservats a l’Hotel La Morera.
En l’acte de la inscripció o reserva s’ha de dipositar la quantitat de 150 euros no considerant cap plaça com compromesa en ferm fins que no s’efectuï aquest dipòsit. La confirmació de la reserva s’efectuarà via correu electrònic o fax sempre abans de la formalització del contracte i d’acord amb el client.

Aquest dipòsit es podrà realitzar mitjançant:
a) una targeta de crèdit (Visa, Mastercard)
b) una targeta de dèbit (Visa, Mastercard)
c) un ingrés o transferència al nostre compte bancari.

* És indispensable el pagament d’aquest dipòsit per fer que la reserva sigui vàlida i efectiva.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ:

En tot moment l’usuari pot cancel·lar els serveis sol·licitats tenint dret a la devolució de les quantitats abonades.
En cas de cancel·lació de la reserva entre els 10 dies i les 72 hores abans de l’inici de la seva estada a l’Hotel, aquest pot optar entre tornar el dipòsit o guardar-se la quantitat abonada per a una propera estada. A partir de les 48 hores abans de l’inici de la seva estada, el dipòsit es perd i només es guardarà a criteri de l’hotel, sempre que no hi hagi un perjudicio econòmic.
Les despeses que poguessin originar-se (comissions de banc, comissions entitats de crèdit, correu, etc.) per fer arribar la devolució total o parcial de l’dipòsit a un usuari, seran sempre per compte d’aquest.

En el cas de reserves garantides amb targeta de crèdit, si no es cancel·la amb l’antelació indicada, es carregarà la primera nit.

Hotel La Morera

Avda. Port de la Bonaigua 11
25587 València d'Àneu (Lleida) | HL-000547

973 62 61 24

info@hotel-lamorera.com

Troba'ns


© 2021 Hotel La Morera | Disseny: Piqture