Reservar
Entorn

Les Valls d’Àneu

Situades al nord del Pallars Sobirà són gairebé una prolongació de les terres araneses, després de passar pels obstacles naturals del Port de la Bonaigua i de les estribacions del Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici.

Ens trobem a dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu, enriquint els nostres paisatges propis del Pirineu català. La continuïtat en el paisatge i el seu caràcter pirinenc fan d’aquestes valls un paisatge idoni per descobrir-lo tant sigui a peu com en altres mitjans.

Aigüestortes

Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de St. Maurici

És l’únic parc nacional de Catalunya. El paisatge és d’alta muntanya, amb un impressionant relleu i una gran riquesa de fauna i vegetació. L’aigua, amb gairebé 200 estanys i innumerables rierols, n’és la protagonista.Més informació

Pirineu

Parc Natural de l’Alt Pirineu

El Parc Natural de l’Alt Pirineu combina els paisatges alpins de l’alta muntanya pirinenca amb els boscos, pastures i prats de dalt de les valls i els petits pobles d’arquitectura tradicional.Més informació

Centres

Centres d’Interpretació i Ecomuseu de les Valls d’Àneu

Els Centres d’interpretació a les Valls d’Àneu ens permeten un acostament més directe a la zona. Pel que fa l’Ecomuseu, és un recull de la història de la zona emplaçat a Esterri d’Àneu.

Més informació (Ecomuseu)
Més informació (Casa de l’Ós)

Àneu

El Romànic a les Valls d’Àneu

Igual com altres comarques veïnes, el Pallars Sobirà conserva la petja del romànic en les seves esglésies, que segueixen altives gràcies a la pobresa imperant del seu moment; exemptes de tota evolució en l’estil arquitectònic i deixant mostres ben clares des del sud fins a la falda de la val d’Aran.

Més informació

Fires

Festes, Fires i botigues d’interès especial

Trobem tot una varietat de celebracions fortament arrelades a la cultura tradicional i popular de les Valls d’Àneu. El Carnestoltes i la Calderada, la processó dels Jueus per Setmana Santa, les Caramelles de Pasqua, l’aplec de Santa Maria el primer de Maig, els “Veïnats” d’Esterri d’Àneu, les falles d’Isil (declarades Festa Tradicional d’Interès Nacional a Catalunya), el festival de Teatre “Esbaiola’t” i la Fira ramadera de Sta. Teresa ofereixen un ventall ampli de la cultura aneuenca.

Comerços d’especial Interès

BTT

Centre BTT Valls d’Àneu

El centre BTT Valls d’Àneu es troba a la comarca del Pallars Sobirà, al cor dels Pirineus. Concretament a les Valls d’Àneu, situades a la capçalera de la Noguera Pallaresa.

Més informació

Esports d'Aventura

Esports d’Aventura

Podeu gaudir dels esports d’aventura més emocionants en una de les zones amb més activitas de la península. Tenim aventures per a tots els públics que faran les delícies dels més intrèpids. Rafting, barranquisme, kayak, .. Pregunta’ns i et recomanarem les millors escapades!

Pesca

Pesca

Tenim ben a prop espais destinats a la pesca controlada de riu, on podràs gaudir d’aquesta activitat en uns paratges de muntanya plens d’encant, per gaudir de llargues estones practicant la pesca. Pregunta’ns i t’informarem d’on la pots practicar!

Senderisme

També trobaràs vàries rutes per fer senderisme amb diferents nivells de dificultat, ben senyalitzades i amb senders adequats i preparats per cada un d’ells. Gaudeix de paisatges pirinaics tot fent una passejada.

Més informació

HIVERN

Aigüestortes

Ski Baquiera-Beret-Bonaigua

A només 15 minuts de l’Hotel. Situada a les parts més elevades de les comarques de la Vall d’Aran (Naut Aran), i del Pallars Sobirà (Vall d’Àneu). L’orientació atlàntica i de vessant nord de l’estació fa que disposi durant tota la temporada d’abundants precipitacions i de baixes temperatures que asseguren gruixos de neu importants.

Més informació

Esquí

Ski Pallars

Espot, Port Ainé i Tavascan, units comercialment sota el paraigua de Skipallars, creen un producte unificat i consolidat, 1 únic forfet que et permet conèixer en una sola compra les diferents estacions del Pallars Sobirà.

Més informació

Fires

Raquetes de neu

Una de les alternatives a l’hora de visitar el Parc Nacional és fer-ho a l’hivern amb Raquetes de neu. Pregunta a recepció i t’aconsellarem i et proposarem empreses per poder gaudir d’aquesta activitat diferent.

Hotel La Morera

Avda. Port de la Bonaigua 11
25587 València d'Àneu (Lleida) | HL-000547

973 62 61 24

info@hotel-lamorera.com

Troba'ns


© 2021 Hotel La Morera | Disseny: Piqture