Reservar

El Bus del Parc Nacional d’Aigüestortes

Penjat el maig 2018

El servei de Bus del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici començarà aquest any el dia 21 de juny

A partir del proper dia 21 de juny, el Bus del Parc arrencarà des d’Espot i des de Boí i farà la volta al Parc per la Val d’Aran connectant aquestes dues poblacions amb el servei de taxi a l’interior del Parc, fent una pausa de 10 minuts a Vielha per a ajustar els temps dels dos recorreguts. També hi ha la possibilitat en una de les seves freqüències d’arribar fins a Sort.

Amb sortides al matí i a la tarda, esdevé una bona eina per a que el visitant pugui planificar recorreguts i travesses dins del Parc sense el risc de no poder tornar al punt d’origen. Per aquest motiu l’any 2016 es va editar, amb el suport de la Diputació de Lleida, un fulletó que potencia les travesses pel Parc utilitzant aquest servei de transport públic. Podeu trobar aquest fulletó gratuït a les Cases del Parc i Centres d’Informació del Parc així com també al mateix autobús.

Aquest servei també contribueix a millorar les comunicacions per carretera a la població del territori, afegint una nova possibilitat de transport públic que es va consolidant any rere any en aquesta zona dels Pirineus.

El Bus del Parc estarà operatiu fins al dia 30 de setembre, els preus dels bitllets oscil·len entre 1,70€ i 11,90€ segons el recorregut. S’aplica un descompte del 50% als bitllets d’anada i tornada, també hi ha un abonament amb validesa d’un dia sense límit de viatges a un preu de 8,50€.

Hotel La Morera

Avda. Port de la Bonaigua 11
25587 València d'Àneu (Lleida) | HL-000547

973 62 61 24

info@hotel-lamorera.com

Troba'ns


© 2018 Hotel La Morera | Disseny: Piqture