Reservar

Benvinguts a pagès!

Penjat el abril 2019

El 1 i 2 de juny de 2019 Catalunya celebrarà la quarta edició de Benvinguts a Pagès, dues jornades de portes obertes de la pagesia catalana.

Benvinguts a Pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa. I una molt bona oportunitat per omplir el rebost comprant productes de proximitat directament de les mans dels seus productors.
Les visites són gratuïtes a les explotacions, i no cal reserva prèvia. A més, per aconseguir una experiència més global, es complementen amb la participació de restaurants que ofereixen els menús Benvinguts a Pagès amb productes de km0; a més d’ofertes i packs especials d’allotjaments d’arreu del territori, així com un extens programa d’activitats paral·leles que inclouen visites, tastos, fires gastronòmiques, activitats infantils, xerrades divulgatives, etc.

Benvinguts a pagès

Hotel La Morera

Avda. Port de la Bonaigua 11
25587 València d'Àneu (Lleida) | HL-000547

973 62 61 24

info@hotel-lamorera.com

Troba'ns


© 2019 Hotel La Morera | Disseny: Piqture